cara jual rumah pada bank? Aik

Soalan ni, memang ada yang tanya tau. Yang buatkan saya rasa terpelek sekejap. Ada ke bank nak beli? Bank nak beli buat apa? Bagi staff Maybank untuk buat jadi hostel? Susah juga nak imagine gitu.

Mungkin ilmu hartanah saya kurang lagi kot.

Cuma dalam setahun saya buat property ni, belum pernah lagi dengar nak jual kat bank. Mungkin maksudnya refinance kot ya.

Refinance ni, memang tak macam jual pun. Sebab kita yang bayar balik bulan bulan.

Tak apa lah, mungkin tersalah tanya, so, apa itu refinance?

Syed Shaffizan, saya agent hartanah base di Kedah, covering Kedah dan Penang sahaja. Tapi kalau anda jauh, bolehlah kalau nak tanya apa apa.Wasap Shaffizan

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer