cara jual rumah pada bank? Aik

Soalan ni, memang ada yang tanya tau. Yang buatkan saya rasa terpelek sekejap. Ada ke bank nak beli? Bank nak beli buat apa? Bagi staff Maybank untuk buat jadi hostel? Susah juga nak imagine gitu.

Mungkin ilmu hartanah saya kurang lagi kot.

Cuma dalam setahun saya buat property ni, belum pernah lagi dengar nak jual kat bank. Mungkin maksudnya refinance kot ya.

Refinance ni, memang tak macam jual pun. Sebab kita yang bayar balik bulan bulan.

Tak apa lah, mungkin tersalah tanya, so, apa itu refinance?

Nama saya Syed Shaffizan, agent hartanah berdaftar dengan IW Properties. ( branch Bertam, Penang ) Mula menceburi bidang hartanah sejak 2018. Anda boleh contact saya untuk dapatkan khidmat nasihat, atau pun cadangan unit untuk area di Kedah dan Penang.Wasap Shaffizan

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Site Footer

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x