cara jual rumah pada bank? Aik

Soalan ni, memang ada yang tanya tau. Yang buatkan saya rasa terpelek sekejap. Ada ke bank nak beli? Bank nak beli buat apa? Bagi staff Maybank untuk buat jadi hostel? Susah juga nak imagine gitu.

Mungkin ilmu hartanah saya kurang lagi kot.

Cuma dalam setahun saya buat property ni, belum pernah lagi dengar nak jual kat bank. Mungkin maksudnya refinance kot ya.

Refinance ni, memang tak macam jual pun. Sebab kita yang bayar balik bulan bulan.

Tak apa lah, mungkin tersalah tanya, so, apa itu refinance?

Macam mana penulisan saya. Boleh percaya tak? Nama saya Syed Shaffizan, 2022 ni, saya 34 tahun. Agent hartanah berdaftar dengan IW Properties. Mula menceburi bidang hartanah sejak 2018 lagi, jika anda inginkan sebarang khidmat nasihat atau pun bercadang untuk menjual rumah. Boleh whatsapp saya di shaffizanproperty. Whatsapp sahaja ya!! Saya hanya focus beberapa daerah di Perak, seluruh Kedah, dan seluruh kawasan Penang sahaja ya. Tapi kalau anda percayakan servis saya boleh je kalau dari Perlis sampai ke Selangor pun.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Site Footer