Assalamualaikum, kalaulah boleh saya ringkaskan apa yang saya tahu proses jual beli rumah dari awal hingga akhir, ia adalah seperti 10 peringkat dibawah.

Jelas?

Kalau anda perlu maklumat lebih detail, boleh baca di artikel yang saya buatkan khas disini, Panduan Lengkap Jual Beli Rumah Subsale.

Atau kalau anda malas nak membaca, dan anda memang berada di Kedah atau pun Penang, boleh terus contact saya di 0136619001 untuk saya kongsikan depan depan. Mungkin kita mengopi bersama dulu, then baru saya kongsikan secara detail.

Macam mana penulisan saya. Boleh percaya tak? Nama saya Syed Shaffizan, 2022 ni, saya 34 tahun. Agent hartanah berdaftar dengan IW Properties. Mula menceburi bidang hartanah sejak 2018 lagi, jika anda inginkan sebarang khidmat nasihat atau pun bercadang untuk menjual rumah. Boleh whatsapp saya di shaffizanproperty. Whatsapp sahaja ya!! Saya hanya focus beberapa daerah di Perak, seluruh Kedah, dan seluruh kawasan Penang sahaja ya. Tapi kalau anda percayakan servis saya boleh je kalau dari Perlis sampai ke Selangor pun.

Site Footer