Proses Jual Beli Rumah

Assalamualaikum, kalaulah boleh saya ringkaskan apa yang saya tahu proses jual beli rumah dari awal hingga akhir, ia adalah seperti 10 peringkat dibawah.

Jelas?

Kalau nak maklumat lebih detail, boleh baca di artikel yang saya buatkan khas disini, Panduan Lengkap Jual Beli Rumah Subsale.

Atau kalau anda malas nak membaca, dan anda memang berada di Kedah atau pun Penang, boleh terus contact saya di wasap.my/60136619001 untuk saya kongsikan depan depan. Mungkin kita mengopi bersama dulu, then baru saya kongsikan depan depan.

INGAT, sekarang ni saya cover area selatan Kedah, Penang dan utara Perak sahaja. Tapi sejak ada blog ini saya ada juga dapat permintaan untuk uruskan jual beli rumah di KL atau Selangor atas sebab anda pembaca blog ini.

Sebenarnya, jarak ini bukanlah masalah, sebab saya sudah stay di Taiping, 3 jam sahaja nak ke KL pun kalau naik train. Jadi bolehlah, atas sebab kepercayaan anda. InsyaAllah saya boleh uruskan kalau kes di Selangor atau KL juga.

Sekarang ni pun Jan 2023 ada satu unit di Shah Alam saya sedang uruskan. Anda boleh contact saya dahulu untuk kita sembang dulu macam mana.

Lagipun, sudah ada team dan rakan property di KL dan Shah Alam juga, InsyaAllah saya akan minta mereka tolong promote juga nanti. Untuk lawyer pun, memang ada cawangannya di Shah Alam juga.

KLIK link dibawah untuk kita jumpa dan bincangkan.