cara beli rumah bawah market value

Nak beli rumah bawah market value ni bukan masalah pada cara nya, sama sahaja. Cuma masalah berapa cepat anda dapat tahu rumah yang bawah market value tu.

So saya boleh kata, kena update dengan saya lah kot. Bila anda update dengan saya awal awal untuk beli rumah di bawah market value. Memang saya akan layan like a King.

Sebab anda dah beri kepercayaan untuk saya rekemen unit rumah kan.

Kebiasaannya, memang saya akan bagi tahu anda dahulu, baru saya akan start buat promotion.

Pemudah cara kan, nanti kalau dah boleh close dengan anda, tak perlu saya keluarkan duit untuk marketing cost lagi.

So apa lagi, wasap saya di no 0136619001

Cuba tengok about me page atas untuk servis yang saya buat

Syed Shaffizan, saya agent hartanah base di Kedah, covering Kedah dan Penang sahaja. Tapi kalau anda jauh, bolehlah kalau nak tanya apa apa.Wasap Shaffizan

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer