cara beli rumah bawah market value

Nak beli rumah bawah market value ni bukan masalah pada cara nya, sama sahaja. Cuma masalah berapa cepat anda dapat tahu rumah yang bawah market value tu.

So saya boleh kata, kena update dengan saya lah kot. Bila anda update dengan saya awal awal untuk beli rumah di bawah market value. Memang saya akan layan like a King.

Sebab anda dah beri kepercayaan untuk saya rekemen unit rumah kan.

Kebiasaannya, memang saya akan bagi tahu anda dahulu, baru saya akan start buat promotion.

Pemudah cara kan, nanti kalau dah boleh close dengan anda, tak perlu saya keluarkan duit untuk marketing cost lagi.

So apa lagi, wasap saya di no 0136619001

Cuba tengok about me page atas untuk servis yang saya buat

Nama saya Syed Shaffizan, agent hartanah berdaftar dengan IW Properties. ( branch Bertam, Penang ) Mula menceburi bidang hartanah sejak 2018. Anda boleh contact saya untuk dapatkan khidmat nasihat, atau pun cadangan unit untuk area di Kedah dan Penang.Wasap Shaffizan

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Site Footer

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x