cara beli rumah bawah market value

Nak beli rumah bawah market value ni bukan masalah pada cara nya, sama sahaja. Cuma masalah berapa cepat anda dapat tahu rumah yang bawah market value tu.

So saya boleh kata, kena update dengan saya lah kot. Bila anda update dengan saya awal awal untuk beli rumah di bawah market value. Memang saya akan layan like a King.

Sebab anda dah beri kepercayaan untuk saya rekemen unit rumah kan.

Kebiasaannya, memang saya akan bagi tahu anda dahulu, baru saya akan start buat promotion.

Pemudah cara kan, nanti kalau dah boleh close dengan anda, tak perlu saya keluarkan duit untuk marketing cost lagi.

So apa lagi, wasap saya di no 0136619001

Cuba tengok about me page atas untuk servis yang saya buat

Macam mana penulisan saya. Boleh percaya tak? Nama saya Syed Shaffizan, 2022 ni, saya 34 tahun. Agent hartanah berdaftar dengan IW Properties. Mula menceburi bidang hartanah sejak 2018 lagi, jika anda inginkan sebarang khidmat nasihat atau pun bercadang untuk menjual rumah. Boleh whatsapp saya di shaffizanproperty. Whatsapp sahaja ya!! Saya hanya focus beberapa daerah di Perak, seluruh Kedah, dan seluruh kawasan Penang sahaja ya. Tapi kalau anda percayakan servis saya boleh je kalau dari Perlis sampai ke Selangor pun.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Site Footer