Kes 8 – ada satu taman di Gurun ni, saya jual 2 bijik dah..

Ada satu taman Mesra Ria 2 di Gurun. Saya sudah jual 2 biji dah di sana.

Dalam senarai sekarang pun ada 3 biji lagi rumah untuk dijual di sana. Taman ni adalah antara taman yang saya yakin dan puas hati untuk bawah buyer tengok rumah. Sebab kemudahan, dan prasarana taman nya memang terbaik.

Bagus developer yang buat projek ni.

Rumah nya pun tak berapa nak melampau sangat harganya.

So, saya sudah jual 2 biji di taman ni. Loan salah satu nya sudah lepas, lagi satu masih lagi pending untuk proceed 25hb september ni.

Kalau ada yang masih lagi berminat, boleh terus whatsapp saya ya di 0136619001

Nama saya Syed Shaffizan, agent hartanah berdaftar dengan IW Properties. ( branch Bertam, Penang ) Mula menceburi bidang hartanah sejak 2018. Anda boleh contact saya untuk dapatkan khidmat nasihat, atau pun cadangan unit untuk area di Kedah dan Penang.Wasap Shaffizan

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Site Footer

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x