Kes 8 – ada satu taman di Gurun ni, saya jual 2 bijik dah..

Ada satu taman Mesra Ria 2 di Gurun. Saya sudah jual 2 biji dah di sana.

Dalam senarai sekarang pun ada 3 biji lagi rumah untuk dijual di sana. Taman ni adalah antara taman yang saya yakin dan puas hati untuk bawah buyer tengok rumah. Sebab kemudahan, dan prasarana taman nya memang terbaik.

Bagus developer yang buat projek ni.

Rumah nya pun tak berapa nak melampau sangat harganya.

So, saya sudah jual 2 biji di taman ni. Loan salah satu nya sudah lepas, lagi satu masih lagi pending untuk proceed 25hb september ni.

Kalau ada yang masih lagi berminat, boleh terus whatsapp saya ya di 0136619001

Syed Shaffizan, InsyaAllah seorang yang rajin balas whatsapp awal. Kecuali bila dia tengah tidur. tak pun, cuba anda test, kot kot memang ada soalan nak tanya pasal property. KLIK SINI >> 0136619001

Leave a reply:

Your email address will not be published.