Kes 4 – Lebih 15x bawah Buyer, sekali Owner cancel jual… haha, jahanam

Kes ni sebenarnya adalah lanjutan kepada kes 3.

Berapa kali saya bawa viewing baru close, dalam berapa kali saya bawa viewing tu berapa liter minyak, masa, modal buat promosi, mental dan segala hal yang boleh jadi modal. tapi rupa rupanya tak jadi.

Ini lah risiko bila jadi agent hartanah.

So, anda boleh baca cerita nya di Kes 3 ya.

Di sini saya nak kongsikan 3 jenis harga..

 

  1. Market Value
  2. Owner Value
  3. Market Demand Value

baca di sini ya.. Apa itu market value?

Macam mana penulisan saya. Boleh percaya tak? Nama saya Syed Shaffizan, 2022 ni, saya 34 tahun. Agent hartanah berdaftar dengan IW Properties. Mula menceburi bidang hartanah sejak 2018 lagi, jika anda inginkan sebarang khidmat nasihat atau pun bercadang untuk menjual rumah. Boleh whatsapp saya di shaffizanproperty. Whatsapp sahaja ya!! Saya hanya focus beberapa daerah di Perak, seluruh Kedah, dan seluruh kawasan Penang sahaja ya. Tapi kalau anda percayakan servis saya boleh je kalau dari Perlis sampai ke Selangor pun.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Site Footer