Kes 4 – Lebih 15x bawah Buyer, sekali Owner cancel jual… haha, jahanam

Kes ni sebenarnya adalah lanjutan kepada kes 3.

Berapa kali saya bawa viewing baru close, dalam berapa kali saya bawa viewing tu berapa liter minyak, masa, modal buat promosi, mental dan segala hal yang boleh jadi modal. tapi rupa rupanya tak jadi.

Ini lah risiko bila jadi agent hartanah.

So, anda boleh baca cerita nya di Kes 3 ya.

Di sini saya nak kongsikan 3 jenis harga..

 

  1. Market Value
  2. Owner Value
  3. Market Demand Value

baca di sini ya.. Apa itu market value?

Nama saya Syed Shaffizan, agent hartanah berdaftar dengan IW Properties. ( branch Bertam, Penang ) Mula menceburi bidang hartanah sejak 2018. Anda boleh contact saya untuk dapatkan khidmat nasihat, atau pun cadangan unit untuk area di Kedah dan Penang.Wasap Shaffizan

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Site Footer

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x