Kes 4 – Lebih 15x bawah Buyer, sekali Owner cancel jual… haha, jahanam

Kes ni sebenarnya adalah lanjutan kepada kes 3.

Berapa kali saya bawa viewing baru close, dalam berapa kali saya bawa viewing tu berapa liter minyak, masa, modal buat promosi, mental dan segala hal yang boleh jadi modal. tapi rupa rupanya tak jadi.

Ini lah risiko bila jadi agent hartanah.

So, anda boleh baca cerita nya di Kes 3 ya.

Di sini saya nak kongsikan 3 jenis harga..

 

  1. Market Value
  2. Owner Value
  3. Market Demand Value

baca di sini ya.. Apa itu market value?

Syed Shaffizan, InsyaAllah seorang yang rajin balas whatsapp awal. Kecuali bila dia tengah tidur. tak pun, cuba anda test, kot kot memang ada soalan nak tanya pasal property. KLIK SINI >> 0136619001

Leave a reply:

Your email address will not be published.