masih mencari agent terbaik untuk rumah anda?

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Kenalkan, nama saya Syed Shaffizan, umur 32 tahun. Berminat untuk join bidang property sejak 2012 lagi, tapi hanya diberi kesempatan sejak September 2018.

 

kenapa Shaffizan?

Saya percaya, setiap property agent, punyai kelebihan nya tersendiri. Dan saya juga percayakan akan kelebihan yang anda akan dapat kalau setuju berurusan dengan saya. Berikut adalah 6 kelebihan utama kenapa anda mesti memilih saya untuk menguruskan hal jual beli property anda.

Agent di bawah IW Properties, agency yang saya attached bukan saya sahaja. Total agent kami di utara sahaja ada lebih 500 orang. Dan bila anda hire saya untuk jual property. Unit tersebut saya akan buka kepada agency yang lain supaya kita boleh buat jualan dengan cepat.

Saya tahu, Owner suka hire banyak agent. Untuk alasan supaya rumah boleh jual dengan cepat. Lagi ramai lagi bagus kan? tapi sekarang offer saya lagi bagus, anda deal dengan saya sorang. Tapi saya yang deal dengan 500 yang lain. OK? so owner tak perlu pening pening reply banyak agent sampai lupa. Ingat Shaffizan sahaja.

Dari masuk loan untuk pembeli, baki loan tinggal untuk penjual rumah. Semuanya kami akan uruskan sehingga selesai. InsyaAllah

Setiap minggu, memang agency kami sarat dengan training daripada pihak lawyer, dan banker. Segala gala package package menarik dari BSN dan lain lainnya memang kami tahu dan arif. 

Whats Next!!

Kalau nak terus contact saya terus pun boleh. Atau kalau nak tengok services apa yang saya tawarkan dulu pun tiada masalah.

WhatsappServices

Site Footer