masih mencari agent terbaik untuk rumah anda?

Assalamualaikum. Nama saya Syed Shaffizan, 5 Feb 2023 nanti, genaplah saya 35 tahun, dengan 5 tahun pengalaman menjadi agent hartanah.

 

kenapa Shaffizan?

Saya percaya, setiap property agent, punyai kelebihannya tersendiri. Bukanlah nak mengatakan servis saya saja yang terbaik, tapi boleh ja kalau nak berwasap dan berkenalan dahulu. Berikut adalah 6 kelebihan utama kenapa anda mesti memilih saya untuk menguruskan hal jual beli property anda.

Nampak macam saya sorang sahaja yang dapatkan lantikan jual beli property anda. Tapi sebenarnya ada ramai. Di Utara ni hampir ada 1010 orang. Kalau dikira aktif agent dalam 500 orang pun sudah cukupkan untuk buatkan property anda dijual dengan cepat.

Saya tahu, Owner suka hire banyak agent. Sebagai alasan supaya rumah boleh jual dengan cepat. Lagi ramai lagi bagus kan? tapi sekarang offer saya lagi bagus, anda deal dengan saya sorang. Tapi saya yang deal dengan 500 yang lain tadi. dan lagi baik, semua 500 orang ini adalah team member saya sendiri. OK tak macam tu? so owner tak perlu pening pening reply banyak agent sampai lupa. Ingat Shaffizan sahaja. biase ni.

Pernah satu orang makcik di Kuala Ketil, Kedah tanya. Makcik perlu ke buat apa2x? tak perlu makcik, cuma datang sign sahaja. Saya sendiri yang uruskan. Cuma urusan tutup akaun bil api dan air sahaja selepas serah kunci. Itupun kalau nak saya uruskan pun boleh.

Agent hartanah macam saya ni sebagai pemudah cara, anda nak tanya saya pasal bank, term lawyer, jenis2x pinjaman, proses jual beli apa semua. InsyaAllah saya boleh jawab. Dengan pengalaman yang sudah ada, insyaAllah kes kes terpencil macam mana pun saya pernah alami dan uruskan. Kalau tak percaya, cuba test tanya! kalau saya reply cepat tu, maksudnya saya tahulah tu, kalau saya reply lewat. ( maksudnya mungkin saya tanya lawyer dulu ) 

Whats Next!!

Untuk hubungi saya, anda boleh terus klik button link whatsapp di bawah ni.

WhatsappServices

Site Footer